perjantai 21. syyskuuta 2012

Kulunut viikko




Maanantai

Olimme metsäretkellä, sää oli pilvinen ja vettäkin satoi hitusen. Mutta meillä oli silti tosi hauskaa!
nuotio
Keräsimme jäkälää, sammalta käpyjä jne. Niistä olisi tarkoitus tehdä pihakoristeita, esimerkiksi jäkäläkransseja ja sammaltähtiä. Ne ovat parhaillaan kuivumassa. Pitää laittaa kuvia, kun saadaan tehtyä niistä jotain. Ehkä ensi viikolla! Sitten paistoimme myös makkaraa ja joimme kahvia nuotion ääressä. Meitä oli mukana kaksi ohjaajaa, kaksi nuorta ja neljä aikuispajan asiakasta.
Niin ja tuossa on ihana ohjekirja Miia seppälältä mistä me ajateltiin ottaa ideaa meidänkin töihin. Ps. kuvaa napsauttamalla sen saa suuremmaksi!                                                             








Tiistai


Tilaustyö matonkudevärjäysfirmalta.

Tiistaina Susanna ja pojat kävivät kaupassa hakemassa ruokatarvikkeita keskiviikon ruokapäivään.
Ruoaksi päätettiin spagettia ja tomaattiset lihapullat, ja sen valmistivat Ville, Jarno ja Susanna.
Pajalla toiminta oli muuten ihan normaalia, matonkuiteiden selvittely jatkui. Osa teki puu-, ja tekstiilitöitä.








Kirsin valopolku
Keskiviikko

Porukka rupes heti aamusta tekemään ruokaa. Jauhelihaa meni noin kilo ja spagettia oli 2kg.
Ville pilkkoi sipulit ja maustoi jauhelihan. Jarno pyöritteli sitte pellille niistä pullia.
Pöytäkatettiin ja tehtiin mehut kannuihin. Pitää seuraavalla kerralla laittaa kuvia ruokapäivästäkin. Nyt vaan meidän kamera oli aikuisten pajan projektipäällikkö Kirsin mukana ruotsissa.
Ruuan lisäksi oli myös salaattia ja ruisleipää. Jarno teki myös Kirsille jätepalamatoista ledi taulun.


          


Torstai

Aamusta söimme puolukkapiirakkaa jonka oli edellisenä päivänä tehnyt Katriina ja Jenni. Iltapäivästä kävimme kauppakeskus Vallesmannissa sijaitsevassa askartelu ja sisustusliikeessä. Siellä oli aaiiivan ihania tuotteita ja materiaaleja.. Maarit keräsi innoissaan erilaisia askartelutarvikkeita. Sielä sitten menikin lähes koko loppu päivä. Jäin vielä laminoimaan Marjolle jotain lappuja.
 Ville pääsi konepiirrustus kokeen läpi, olimma kaikki iloisia villen pualesta. Ja minä sain portfolioni valmiiksi. Toivottavasti päästäisiin pian tekemään koko köörille omannäköiset portfoliot!
Kansilehtiö.
Sisällysluettelo

















 Perjantai

Aamulla oli niiiin hiljaista, että oikein ihmettelin missä kaikki ovat. Mutta sitten muistinkin että osa ohjaajista ovat koulutuksessa, ja osa porukasta ei tule perjantaisin. Noh, nuorista oli kuitenkin suurinpiirtein kaikki paikalla. Sihteerimme Marjo toi het aamusta jarnolle hommaa: päällystää paffiloota tapetilla. Se kai tulee johonkin tilaisuuteen palautelaatikoksi. Ville kävi puupuolen ohjaajamme Alin kanssa rautakaupassa. Minä yritin askarrella paperinarusta ruusuja mistei sitte tullukkaa mitään. Mutta sain aikaiseksi tehtyä lusikoista jonkinlaisia koruja. Ensi viikon tiistaina menemme powerparkkiin ajamaan kartinkia, tutustumaan yrityksiin ja 5D elokuviin.
Ps. mulla menee hermot näitten kuvien sijoittelun kans, älkää ihimetelkö jos ne on jotenki vinossa/sekasin, koittakaa saada selvää! =)

Kirsin palkintolusikasta
Kaffilusikka

Kirsin palkintolusikasta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti